Šest glavnih industrijskih grana gde se koriste fiber laseri

CNC MAŠINE, Chitech Fiber Laseri

Trenutno su fiber laseri sve popularnije u najvećim industrijama prerade metala.

U kojim industrijama je glavna primena?
1. Automobilska industrija. Mnogim segmentima automobilske industrije, poput automobilskih vrata i izduvnih cevi automobila, potrebna je sekundarna obrada nakon formiranja nekih dodatnih uglova ili ivica. Ako je veštačka, preciznost je teško postići u početku, a efikasnost je na drugom mestu. Mašina za lasersko sečenje može brže obraditi serije.

2. Industrijski ormari. Uključujući ormare za distribuciju struje, ormare za datoteke itd., Standardizovana je proizvodnja tankih ploča, koje zahtevaju efikasnost, korišćenjem fiber lasera sečenje četiri ili šest stanica je pogodnije uz visoku efikasnost.

3. Reklamna industrija. Zbog prilagođavanja reklamne industrije, tradicionalna metoda je vrlo neefikasna. Sa mašinom za lasersko sečenje, bez obzira na debljinu ploče, bez obzira koliko glifova, fiber laseri će se izboriti u svakoj situaciji.

4. Fitnes oprema. Zbog akcenta države na zdravlju i razvoja koncepata ličnog zdravlja. Kvadratne sprave za fitnes i kućne sprave za fitnes postepeno su se razvijale, a potražnja se postepeno povećava. U praksi svako sečenje cevi je daleko lakše uz fiber laser

5. Industrija kuhinjskog pribora. U današnje vreme sve je više kuća, sve više ukrasa, a potražnja za proizvodima vezanim za kuhinju postaje sve veća. Mašina za lasersko sečenje pogodna je za sečenje nerđajućeg čelika od tankih ploča, velikom brzinom, velikom preciznošću, visokom finoćom i može da ostvari prilagođavanje i personalizaciju razvoja proizvoda.

6. Obrada lima. Zahvaljujući karakteristikama mašine za lasersko sečenje su u ovoj industriji u punom zamahu. Imaju primenu u procesiranje raznih ploča, mnoštvo različitih grafičkih delova za sečenje itd.

Pratite nas

  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab

Najnovije

Kontakt

Pošaljite Upit

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas